MENIU

Au cumpărat o casă nouă și au găsit în grădină un bunker. Au coborât 5 m sub pământ și au înlemnit

<p>Bunker &icirc;n curtea casei</p>
<p>Bunker &icirc;n curtea casei</p>
<p>Bunker &icirc;n curtea casei</p>

Familia Otcaseks și-au cumpărat o casă nouă și după ce au luat-o în primire li s-a spus doar că noul lor cămin are ”o trăsătură neobișnuită”.

Familia Otcaseks și-au cumpărat o casă nouă și după ce au luat-o în primire li s-a spus doar că noul lor cămin are "o trăsătură neobișnuită".

Aceștia au fost uimiți să descopere o gaură în pământ, bine acoperită, în spatele curții lor. Li s-a spus că acea gaură are 5 metri adâncime și că a obișnuit să fie adăpost pentru oameni de pe vremea Războiului Rece. Ceea ce nu știau este ce aveau să găsească înăuntrul adăpostului de sub pământ.

În bunkerul de sub pământ se pare că au găsit multe obiecte de supraviețuire în caz de asediu nuclear. Bunkerul conținea apă, mâncare la conservă, haine, medicamente, produse din hârtie și cărți.

În acel adăpost era destul loc pentru o familie de 4 persoane. Toate produsele erau împachetate și neatinse, potrivit rol.ro. Familia care se mutase de curând acolo au estimat că toate acele provizii le-ar fi ajuns în caz de asediu pentru 2 sau 3 săptămâni, cel mult.

Mai multe articole despre:
grădină groapă casa noua adăpost subteran