MENIU

Au câştigat o avere la loterie. Acum trăiesc într-un parc de rulote

<p>Ghinion curat</p>
<p>Ghinion curat</p>
<p>Ghinion curat</p>

Nu este suficient să te lovească norocul, trebuie să ai şi minţile la tine, altfel o sfârşeşti rău şi poţi fi considerat ca având o viaţă plină de ghinion.

Aproape că nu este om care să nu fi spus măcar o data în viață "Ei, lasă, că o să câștig eu la loto". Dar oare ce am face fiecare dintre noi cu banii, dacă am avea șansa de a obține marele premiu?

Business Insider a trecut în revistă cazurile mai multor astfel de norocoși.

John Kutey a câștigat în 2011 un premiu în valoare de 319 milioane de dolari. După ce a făcut mai multe acte caritabile, Kutey și soția să, Linda, au decis să doneze mai mulți bani pentru construcția unui parc acvatic în memoria părinților lor. Ei au donat 200.000 de dolari pentru construcția Spray Park în Green Island, New York.

Evelyn Adams din New Jersey nu a avut o singură data noroc în viață, ci de două ori. Femeia a câștigat la loto doi ani la rând în total 5,4 milioane de dolari. Ce a considerat că este bine să facă? Să meargă la jocuri de noroc în Atlantic City. Urmărea? Acum trăiește într-un parc de rulote.

Canadianul Bob Erb se îndreptă către înmormântarea tatălui sau când a achiziționat un bilet la loterie, care i-a adus un premiu de 25 de milioane de dolari. Bărbatul, care lucra uneori în construcții, a muncit în continuare și și-a donat salariul. De asemenea, el a donat un milion de euro către Ziua 420, adică 20 aprilie-Ziua Internațională a Fumatului Marijuanei-, un eveniment anual pentru sprijinirea legalizării marijuanei.

După ce a câștigat 18 milioane de dolari la loterie în 1993, Janite Lee, din Coreea de Sud, a folosit o mare parte din bani pentru a sprijini un partid politic. Se pare că acest lucru, alături de alte obieciuri proaste, printre care jocurile de noroc, au dus-o în faliment în 2001, potrivit Ziare.com.

Mai multe articole despre:
null