MENIU

ATENŢIE! A apărut o NOUĂ METODĂ de ÎNŞELĂTORIE

<p>Metodă de &icirc;nşelătorie</p>

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj avertizează că, după ”Accidentul” și ”Premiul”, a apărut o nouă metodă de înșelăciune. De această dată, escrocii se dau drept reprezentanții Primăriei și întră, sub acest pretext, în locuințe, de unde fură bani și bunuri. Până acum au fost semnalate două astfel de incidente în Zalău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj, Tincuța Dumuța, primul incident a avut loc în 25 noiembrie, pe strada Armoniei, din municipiu. Un bărbat necunoscut a bătut la uşa unei persoane, recomandându-se că este de la Primărie şi vine pentru deratizare. Aceasta l-a primit în locuinţă, iar din poşetă şi dintr-o altă încăpere i-a sustras suma de 4.100 lei, după care s-a făcut nevăzut.

Trei zile mai târziu, în 28 noiembrie, în jurul amiezii, pe strada Aleea Astrei, din Zalău, o persoană necunoscută a pătruns într-o altă locuinţă, uşa fiind neasigurată, tot sub acelaşi pretext, de unde a sustras mai multe bijuterii din aur.

”În ambele cazuri, victimele au observat că persoana care s-a prezentat la locuinţele acestora era foarte politicoasă”, precizează purtătorul de cuvânt.

Vezi mai multe pe Vocea Transilvaniei.

Mai multe articole despre:
fraudă escrocherie noua metodă escrocherie