MENIU

ATENȚIE, șoferi: accident în lanț pe DN1! Cinci mașini implicate, traficul îngreunat

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) anunță că un accident rutier în care au fost implicate cinci autoturisme a avut loc, vineri, pe DN1 Ploiești - Brașov. În urma evenimentului rutier, circulația în zonă se desfășoară îngreunat. 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din pricina unui eveniment rutier în care au fost implicate cinci autoturisme, circulația pe sensul de urcare al DN1 Ploiești – Brașov se desfășoară ușor îngreunat la km 92+300 de metri, în zona municipiului prahovean Câmpina. Evenimentul nu s-a soldat cu victime. Se estimează că în scurt timp traficul în zonă va reveni la normal", se arată într-un comunicat remis de IGPR. 

Totodată, oamenii legii subliniază că valorile de trafic pe sensul de urcare (către Brașov) al DN1 Ploiești – Brașov sunt în creștere.

Potrivit comunicatului IGPR: "Din cauza numărului mare de autovehicule, se circulă cu viteză redusă pe tronsoanele Nistorești – Comarnic și Poiana Țapului – Bușteni. Șoferii sunt sfătuiți să manifeste disciplină în trafic și să respecte toate regulile de circulație, pentru a nu fi implicați în evenimente nedorite".

Mai multe articole despre:
accident maşini trafic