MENIU

Plasture pe limbă? Atenție la trucurile de slăbit - Topul celor mai tâmpite diete

Nici o dietă nu poate să înlocuiască un mod de viață sănătos. Ce înseamnă asta? Mâncare de calitate, multă apă și exerciții pe măsură. Doar așa te vei menține în formă. În fiecare zi apare câte o dietă nouă, iar mulți oameni o acceptă fără să pună nici o secundă la îndoială. Unele sunt atât de tâmpite încât rămâi mască, asta dacă îți mai „circulă” vreun neuron în cutia craniană, scrie emmazeicescu.ro.

Emma Zeicescu a făcut pe blogul personal o listă a celor mai ciudate diete, în care unii chiar cred, fără să pună la îndoială tehnica.

Dieta prin rugacine – Mda, am impresia că sunt, din nou,  într-un film cu proști. Dieta asta ar trebui să te ajute să slăbești prin rugăciune și comunicare constantă cu Dumnezeu. Și cum perseverența este cheia succesului, rugăciunile zilnice trebuie să fie făcute fără întreruperi pentru cele mai bune rezultate. Ce înțeleg eu? Mă duc la meci, cumpăr 5 porții mari de cartofi și 4 burgeri, 2 pahare de suc și 3 prăjituri, le bag repede la stomac și pe urmă mă rog: „Da Doamne să nu mă îngraș”. Pe bune?! Există oameni care chiar cred și care chiar  practică dieta asta! Dumnezeu să ne ierte", scrie emmazeicescu.ro

Dieta cu urină – Da, pe bune, există așa ceva!  Dieta cu urină este o metodă tâmpită și ciudată de a slăbi. Practic trebuie să... Vezi mai multe exemple de diete tâmpite AICI.