MENIU

Atacuri în Coaliție - Rareș Bogdan îi dă replica lui Marcel Ciolacu după ce a fost numit MITOCAN

Atacuri în Coaliție - Rareș Bogdan îi dă replica lui Marcel Ciolacu după ce a fost numit MITOCAN

Este circ total în coaliție. Marcel Ciolacu îl face mitocan pe Rareș Bogdan, după ce acesta a spus că vrea ruperea alianței cu PSD și că l-a informat pe Klaus Iohannis despre tensiuni. Mai mult, premierul spune că liberalul vrea să atragă atenția publicului de la faptul că a mers la piață cu un ceas de 30 de mii de euro. Dacă PNL iese de la guvernare, Marcel Ciolacu spune că își va da demisia din funcția de premier. 

După circul pe legea pensiilor, Rareș Bogdan l-a informat pe Klaus Iohannis că vrea ruperea alianței cu PSD. Anunțul a declanșat un adevărat circ în coaliția de guvernare. Marcel Ciolacu spune că nu mai vrea ca liberalul să participe la ședințele coaliției.

„Să mergi la piață cu ceas de 30 de mii de euro să cumperi pătrunjel, domnul Rareș nu e prost, înseamnă că ești iresponsabil, înseamnă că ești UN MITOCAN. Stai cu mine la masă cinci ore, discutăm și după ieși la TV și spui că i-ai atras atenția lui Iohannis că PSD fură”, a spus Marcel Ciolacu.

Dacă se decide ruperea alianței, Marcel Ciolacu anunță că își va depune și mandatul de premier. Între timp, Rareș Bogdan a venit cu un răspuns după atacurile liderului PSD.

„PSD nu s-a schimbat și nu se va schimba nicioadată. Prefăcătoria, limbajul dublu, interesul pecuniar au prevalat în fața ideii de colaborare onestă. Noi chiar am crezut că e posibil, dar tovarășii aveau agenda lor, nu a României”, a scris liberalul pe Facebook.

Mai multe articole despre:
coalitie circ rares bogdan marcel ciolacu