MENIU

Atac Sineşti. Cum arată maşina folosită de hoţi în atacurile de la Sineşti. Surpriză!

Descinderi la hoții care acționau la Sinești. Mascații au vizat locuințele a patru persoane suspectate că ar fi furat din mașinile oprite într-o parcare din zonă. Galeria Foto. 

Unul dintre cei vizați a fost și ieri în fața procurorului, dar a fost eliberat ulterior. Astăzi, oamenii legii au găsit în curtea acestuia o mașină folosită la jafurile de la Sinești. Maşina utilizată de hoţi este un VW Golf IV, de culoare gri.

Cum arată maşina hoţilor, în Galeria Foto. Sursa foto: Raul Giuglea

Cazul hoţilor care înţepau cauciucurile maşinilor pentru ca, ulterior, să-l tâlhărească pe şoferul care cobora să rezolve problema a fost mediatizat inclusiv la Realitatea TV, pe larg, în ultimele săptămâni.

Luni, IGPR a anunţat măsurile pe care le-a luat după ce a trimis un control la Poliţia Ialomiţa.

Din concluziile raportului, cele mai importate sunt următoarele: înaintarea materialului către MAI cu privire la inspectorul-şef pentru cercetarea prealabilă a acestuia, dar şi a 8 poliţişti de la Poliţia Ialomiţa, printre care şi şefului de post Poliţie Sineşti.

Raportul mai spune că poliţiştii şi-au exercitat atribuţiunile cu superficialitate şi că n-au fost dispuse măsuri pentru combatarea faptelor. Raportul de control a evidenţiat o serie de deficienţe la Poliţia Ialomiţa.

Mai multe articole despre:
maşină Atac Sineşti