MENIU

Atac în Germania // Dezvăluire de ultimă oră după atacul din orașul Münster

Atac în Germania // Poliţia a descoperit un obiect suspect în furgoneta individului care a intrat într-un grup de oameni în oraşul Münster, din vestul Germaniei, potrivit unui purtător de cuvânt al instituţiei, informează agenția germană dpa, preluată de agerpres.ro.

Atac în Germania // Poliţia a izolat zona pentru a continua ancheta, a adăugat oficialitatea germană. Potrivit dpa, nu este clar despre ce obiect este vorba şi nici dacă reprezintă vreun pericol.

Citește și: Atac în Germania! O maşină a intrat în mulțime. Mai mulți morți și răniți. Care este bilanțul

Pe de altă parte, Ministerul de Interne german a informat că cel puţin patru persoane şi-au pierdut viaţa după ce o furgonetă a intrat într-un grup de oameni strânşi pe o terasă dintr-un local central din Münster. În acest bilanţ este inclus şi şoferul vehiculului, care s-a sinucis în interiorul furgonetei, împuşcându-se.

Atac în Germania // Motivele incidentului rămân neclare şi sunt anchetate. Circa 30 de oameni au fost răniţi în atacul din acest oraş, care are o populaţie de aproximativ 300.000 de locuitori, conform agenției dpa.

Atac în Germania // Poliţia a cerut oamenilor să evite centrul oraşului, frecventat în mod normal de numeroşi ciclişti. Poliţia a anunţat că nu mai caută şi alţi suspecţi şi a confirmat că mai multe persoane şi-au pierdut viaţa în incident. 

Imaginile prezentate la televiziunea germană au arătat mai multe vehicule de poliţie şi de pompieri staţionate în centrul acestui oraş cu peste 300.000 de locuitori. Poliţişti, între care unul puternic înarmat, erau staţionaţi în faţa cordoanelor de securitate, potrivit imaginilor difuzate de postul n-tv.