MENIU

Atac armat în Germania. Ce se întâmplă cu zborurile Bucureşti-Munchen

Atac armat în Germania. Ce se întâmplă cu zborurile Bucureşti-Munchen

Niciuna din cursele aeriene înspre şi dinspre Munchen nu au fost anulate, sâmbătă, pe Aeroportul "Henri Coandă", întrucât aeroportul din Munchen funcţionează fără nicio restricţie şi după atacul armat de vineri seară.

De pe Aeroportul Otopeni au plecat, la ora 6:30, patru zboruri către Munchen, iar o altă cursă a companiei Tarom a decolat la 7:40.

În cursul zilei, mai sunt programate cinci curse către Munchen. La ora 13:00 urmează să decoleze două curse, una care aparţine companiei Lufthansa, iar cealaltă este operată de Scandinavian Airlines.

Alte trei zboruri, operate de TAP Portugal, Lufthansa şi Scandinavian Airlines, sunt programate să decoleze de pe Aeroportul Henri Coandă la ora 19:45, informează News.ro.

Nici cele trei curse operate de Lufthansa, care sunt  programate să plece spre Munchen de pe aeroportul din Timişoara la orele 14:10, 17:50 şi 06:35, nu sunt anulate.

Niciuna din cursele aeriene programate sâmbătă cu destinaţia Munchen nu a fost anulată până la ora transmiterii acestei ştiri.