MENIU

Atac al lui Voiculescu la premier! „Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu”

Vlad Voiculescu, foto: INQUAM

Fostul ministru al Sănătății a recționat cinic la noua campanie de vaccinare demarată azi de Guvern. Vlad Voiculescu a scris pe Facebook că ideea a fost promovată de minister încă de la începtul anului. Voiculescu a aruncat câteva săgeți și către premier.

Fostul ministru al Sănătății reia o postare din 16 ianuarie a Ministerului Sănătății cu mesajul „Ce conține vaccinul?”, tema campaniei de informare lansată joi de către premierul Florin Cîțu, citează surse citate de Realitatea PLUS.

Postarea din ianuarie a Ministerului Sănătății distribuia un text care circula pe Internet. „Acest text circulă pe internet de câteva zile și a fost tradus și adaptat de Sebastian Trenka din Timiș”, nota Ministerul Sănătății atunci.

Mesajul postat de liderul USR-PLUS face aluzie și la apariția premierului în Campania de promovare.

Vlad Voiculescu, pe Facebook: „Mă bucur că ideea promovată de Ministerului Sănătății în ianuarie a devenit acum campanie a guvernului. PS: Recunosc că nu ne-am gândit atunci să facem un clip cu domnul Florin Cîțu.”

Premierul Florin Cîțu a lansat, joi, campania de informare pentru vaccinare, sub titlul „Ce conține vaccinul?”, cu 11 spoturi ce vor fi difuzate în presă. Campania nu va beneficia de bani de la Guvern. Florin Cîțu apare și el într-un clip de promovare, care însă nu va fi difuzat în mass-media.

Mai multe articole despre:
Citu guvernul voiculescu