MENIU

Astea sunt secretele frumusetii stewardeselor

Stewardesele arata aproape intotdeauna impecabil, de la momentul in care ne imbarcam in avion si pana cand ajungem la destinatie. Pana si in cazul zborurilor lungi, ele reusesc sa arate exemplar, coafura mereu aranjata, machiajul intact. Dar cum reusesc sa-si mentina infatisarea si sa ne zambeasca, cu buzele perfect conturate?

Este vorba despre aplicarea unor tehnici, o combinatie de standarde impuse de compania aeriana si practici deprinse in urma anilor de experienta. Iata cateva sfaturi de la stewardesele unor branduri precum British Airways, Virgin America si Emirates pentru cum putem sa obtinem acelasi look, chiar si la sute de metri in aer.

Exista un set de reguli impuse pentru aspectul lor, acestea sunt mai stricte sau mai permisive, in functie de compania aeriana. Conceptul celor de la Virgin America se bazeaza, de la uniforma pana la coafura si machiaj, pe eleganta fara efort. Scopul este sa puna in valoare frumusetea naturala a stewardeselor, cu mult stil si profesionalism. Un coc este usor de
realizat, foarte rapid si da dovada de bun-gust. In plus, cand ajungem si coboram din avion, parul este usor ondulat.

In schimb, o companie precum Emirates are un cod strict in privinta micilor detalii legate de infatisare. Parul este prins intr-un coc sau o coada de cal, dar nu foarte ridicate, pentru a scoate in evidenta uniforma compusa din palarie si esarfa de matase. In manualul echipajului de cabina se specifica utilizarea unui machiaj natural, pe baza de extracte de
plante, pentru a proteja pielea. Totodata, rujul rosu aprins este semnatura distinctiva purtata de stewardese.

Ingrijirea pielii este esentiala pentru stewardese

Obisnuim sa purtam o crema intens hidratanta atunci cand calatorim cu avionul sau alte produse de ingrijire. Acelasi lucru este recomandat si de stewardese. Continuarea aici. 

Mai multe articole despre:
null