MENIU

Astea sunt cele mai FRUMOASE și mai SUBȚIRI telefoane Samsung! Te vor CUCERI instant

După ce a anunţat profituri în cădere liberă pentru divizia sa de mobile, Samsung a făcut publice două noi smartphone-uri mid-range, Galaxy A5 şi Galaxy A3.

Cei de la Samsung nu au mai participat de mult în cursa pentru superlative absolute şi nici acum nu fac o treabă foarte bună la acest capitol. Cu toate acestea, se mândresc totuşi că noile  sunt cele mai subţiri smartphone-uri ale lor ieşite din uzinele companiei.

„Galaxy A5 și Galaxy A3 sunt două smartphone-uri elegante din metal, subțiri și performante, oferind cele mai bune experiențe în ceea ce privește navigarea pe rețelele sociale,” a declarat JK Shin, CEO și Head of IT & Mobile Communications, Samsung Electronics. „Aceste dispozitive fac experiența Galaxy mai accesibilă pentru tinerii utilizatori, care își doresc să fie mereu la curent noutățile”.

Cu o construcţie integral metalică ce ne aduce aminte de Galaxy Alpha, aceste două dispozitive nu sunt nici pe departe revoluţionare, dar este foarte probabil ca acesta să nu fi fost scopul lor. Unul are un display de 5 inci Super AMOLED cu o rezoluţie de 1280 x 720 pixeli, iar al doilea se rezumă la un ecran Super AMOLED de 4,5 inci cu o rezoluţie mult mai mică, qHD. Primul se încadrează în doar 6,7 milimetri grosime, în timp ce al doilea sare până la 6,9 milimetri. Ca o notă de subsol, exact aceeaşi grosime de 6,9 milimetri o are şi , dar acest detaliu contează mai puţin.

Tot la capitolul hardware intră un procesor tactat la 1,2 GHz pe care îl găsim în ambele dispozitive. Acesta din urmă este probabil responsabil şi pentru grosimea foarte mică a gadgeturilor. Partea de captură este un pic diferită de la un model la altul. Deşi ambele telefoane vor avea cameră ...

Citește continuarea pe site-ul Playtech






Mai multe articole despre:
Samsung samsung galaxy a3 samsung galaxy a5