MENIU

Asfaltul a luat-o la vale! Pericol uriaș pe un drum tranzitat de mii de șoferi - VIDEO

Drum surpat/ Captură video

Mii de șoferi își pun viața în pericol pe una dintre cele mai circulate șosele din țară. DN 6 care leagă Banatul de Oltenia s-a surpat iar autoritățile iau în calcul chiar inchiderea drumului. 

Problemele pe acest drum au început în urmă cu o săptămână, când versantul a luat-o la vale. Ploile din ultimele zile au provocat mai multe inundații în sud-vestul țării. Pe o porțiune de peste 300 de metri s-a surpat șoseaua, iar șoferii stau ore în șir în trafic.

Drumarii au intervenit de acum o săptămână de când au apărut primele problemele. Au fost puse peste 12 tone de umplutură, piatră concasată și asfalt. Cu toate că sunt reparații de urgență în regim provizoriu, se pare că natura este mai puternică.

Conducerea direcției de drumuri și poduri a decis că acolo trebuie făcută o expertiză geotehnică pentru a vedea care este cauza cedării. Drumul riscă să fie închis, iar în zonă nu există rute alternative. Cele mai multe mașini care tranzitează această zonă sunt tiruri care merg spre vestul țării. 

Mai multe articole despre:
asfalt drum surpat pericol soferi