MENIU

Asfaltăm ca Moş Crăciun, noaptea şi pe zăpada (VIDEO)

În plină noapte și... pe ninsoare, la Craiova drumarii s-au mobilizat nu pentru a curăța străzile de zăpadă, ci pentru a le asfalta. Nici la Timișoara drumarii nu s-au lăsat mai prejos și au turnat asfalt chiar dacă afară e cod galben de ninsori abundente. 

La Craiova, viscolul nu i-a împiedicat pe drumari să toarne asfalt. Un consilier local al opoziţiei a filmat scena şi a postat totul pe Facebook. Politicianul a şi comentat ironic: "Iarna aceasta, autorităţile nu au mai fost luate pe nepregătite! Probabil că o noua tehnica de deszapezire, anul acesta s-a inaugurat asfaltarea peste ninsoare! Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns."

sursă video: FB/Flavius Sirop consilier PNL Craiova

Alt oraș, aceeași politică. În Timișoara se lucrează de zor pe cod portocaliu de ninsori abundente. Angajatii Societății de Drumuri Municipale Timișoara au ca responsabilitate să transforme o stradă rutieră în una pietonală până de Crăciun și s-au pus pe treabă. Trecatorii au fost uimiti sa vada atata actiune in Cetate, iar unii au si filmat muncitorii la treaba in puterea noptii.

sursă video: Opinia Timişoarei 

Mai multe articole despre:
null