MENIU

Artistul Ion Suruceanu cântă din inimă, pentru inimi

A cântat la Sala Palatului pentru cupluri care sunt de peste 50 de ani împreună. Iar de 10 ani, Revelionul îl petrece pe scenele româneşti. Vorbim de artistul din Republica Moldova Ion Suruceanu, invitatul de săptămâna aceasta în emisiunea ,,Acasă la oamenii Realităţii".

Melodiile sale sunt creaţiile celor mai buni compozitori din Basarabia, pe versurile unor mari poeţi. E motivul pentru care Ion Suruceanu se simte împlinit.

"Eu cred că am fost cel care am fost alintat de cei mai buni compozitori din Basarabia şi de cei mai buni poeţi....l-am cântat pe Vieru, pe Marcovschi şi am cântat şi mulţi mulţi alţi poeţi mai tineri", dezvăluie Ion Suruceanu.

În acest weekend, Ion Suruceanu a cântat din nou pentru publicul român. A fost un moment emoţionant pentru artistul din Republica Moldova.

"Am cântat în Sala Palatului, un concert extraordinar de frumos, dedicat celor care au sărbătorit 50 de ani de căsnicie şi m-am uitat la ei şi un singur gând m-a apucat: că eu peste 5 ani fac şi eu 50 de ani de căsnicie

Artistul recunoaşte că îi place pe scena românească.

"De vreo 9, mi se pare că anul asta a fost al 10-lea an consecutiv cand Revelionul îl cânt în Români", spune cântăreţul.

Ion Suruceanu are un băiat care nu i-a călcat pe urme şi a ales meseria bunicului, cea de contabil. Însă cei doi nepoţi ai artistului iubesc muzica.