MENIU

Arta de a-ţi urmări FERTILITATEA, sau despre secretele pe care ar trebui să le ştii

Ce ar trebui să ştii despre infertilitate

A incerca sa concepi un copil facand dragoste in mod intamplator poate fi foarte distractiv, dar sansa de a aduce pe lume o noua fiinta creste daca stii sa-ti alegi momentul potrivit.

In multe situatii sincronizarea este totul. Pentru a da un exemplu, daca-ti petreci ceva timp uitandu-te la stele, vei vedea probabil o stea cazatoare. Evident, daca se intampla sa te uiti la stele mai mult timp, ai multe sanse sa vezi ceva spectacular. In mod similar, a incerca sa concepi un copil facand dragoste intamplator poate fi foarte distractiv - dar sansa ta de a aduce pe lume o noua fiinta creste daca stii cand sa alegi momentul potrivit al fertilitatii tale.

Evident, daca se intampla sa te uiti la stele mai mult timp, ai multe sanse sa vezi ceva spectacular. In mod similar, a incerca sa concepi un copil facand dragoste intamplator poate fi foarte distractiv - dar sansa ta de a aduce pe lume o noua fiinta creste daca stii cand sa alegi momentul potrivit.
Nu cumva ai nevoie de informatii despre fertilitate?

Daca tu si partenerul tau ati incercat sa concepeti un copil dar deocamdata nu ati reusit acest lucru, probabil ca aveti nevoie de informatii in ceea ce priveste fertilitatea si precizia amandurora. In primul rand trebuie sa intelegeti care este cheia fertilitatii femeiesti: ciclul menstrual.
Ca sa va mariti sansele in atingerea starii de graviditate, trebuie sa urmati acest ciclu cu multa grija. O privire atenta va va dezvalui incredibila, miraculoasa lui functionare.

Ciclul menstrual incepe in fiecare luna in prima zi a menstruatiei si in general, dureaza 28 de zile. Ovulatia  are loc in general in jurul celei de-a 14-a zi a acestui ciclu. Este foarte important de amintit ca multe femei au un ciclu menstrual foarte diferit de cel tipic.

Citeşte mai multe aici!