MENIU

"Armata" fraților Tate, condusă de un fost ofițer de informații! Pe ce criterii erau aleși cei care le asigurau protecția și paza milionari britanici - DETALII INCENDIARE

Frații Tate / Inquam Photos / Octav Ganea

Noi detalii incendiare din ancheta milionarilor proxeneți. Un fost ofițer de la informații se ocupa de paza fraților Tate. Bărbatul îi păzea pe cei doi cu o armată de mercenari. Procurorii DIICOT au descins miercuri și la locuința acestuia, în căutarea de noi probe în dosarul în care Andrew și Tristan Tate sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

Bogdan Stancu, fost ofițer de la Direcția Generală de Protecție Internă (DGPI) a MAI se ocupa de paza celor doi britanici. Bărbatul ajunsese chiar să angajeze pentru protecția acestora o adevărată armată de mercenari, armată formată în special din bărbați cu o înaltă pregătire militară, care au lucrat în trecut în Ministerul de Interne, MApN sau Serviciul de Pază și Protecție. 

Locuința lui a fost răscolită, în cursul zilei de ieri, de procurorii DIICOT, când au fost organizate nu mai puțin de 7 percheziții la mai multe adrese din București, Ilfov și Prahova, în cadrul anchetei care îi vizează pe frații Tate.

Chiar și iubita lui Tristan Tate, cu care acesta ar avea un copil, a fost "vizitată" de oamenii legii. 

Reamintim că frații Tate au ajuns în atenția autorităților din România abia în primăvara anului trecut, după ce s-a dat semnalul că în vila lor din pipera erau sechestrate două tinere. După acest episod au fost organizate percheziții. Ei au fost săltați, reținuți și în cele din urmă arestați preventiv pentru 30 de zile.