MENIU

Arma de recuzită folosită de Alec Baldwin avea gloanțe reale - Noi detalii în ancheta incidentului mortal petrecut pe un platou de filmare

Alec Baldwin

Au apărut noi detalii în ancheta incidentului mortal petrecut pe un platou de filmare. Arma de recuzită folosită de Alec Baldwin avea gloanțe reale și i-a fost dată actorului de un asistent de regie. Vă reamintim că Baldwin a împușcat mortal o directoare de imagine și a rănit regizorul în timpul filmărilor unui western. 

Asistentul, al cărui nume nu a fost făcut public, nu știa că pistolul avea muniție adevărată. Arma și costumul pătat de sânge al actorului au fost luate ca probe.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împușcată în piept. Regizorul Joel Souza, care stătea în spatele ei, a fost rănit la umăr și a fost deja externat din spital. Din păcate, femeia a murit din cauza rănii.

Alec Baldwin, în vârstă de 63 de ani, a fost audiat, însă nimeni nu a fost pus sub acuzare. Actorul a transmis pe Twitter că inima i se frânge pentru familia lui Hutchins.

Halyna Hutchins, de 42 de ani, lucra ca director de imagine la acest film. Ea a fost grav rănită în incident și transportată la spital, însă a murit din cauza rănilor. Hutchins era absolventă a Institutului American de Film și fusese numită "stea în devenire" de revista American Cinematographer în 2019. 

Mai multe articole despre:
alec baldwin gloante accident platou filmare