MENIU

Ariadna, îngerul de 16 ani, a fost ucisă pe trecerea de pietoni. Ce au făcut brașovenii e emoționant

Brașovenii au lansat o petiție prin care cer autorităților să ia măsuri drastice împotriva șoferilor care nu le acordă prioritate pietonilor. Gestul vine după ce o tânără de 16 ani a fost accidentată mortal pe trecerea de pietoni. 

Ariadna Bordean, o tânără de numai 16 ani, elevă la Colegiul Naţional „Unirea” Braşov, murit în urma unui accident petrecut vineri seară pe trecerea de pietoni din apropierea hotelului Oliver de pe Calea Bucureşti, potrivit BZB.ro.

În seara tragediei, Ariadna plecase în vizită la mătuşa ei. Afară ploua şi se înnoptase. Poliţiştii spun că două maşini s-au oprit, când fata a călcat pe zebră. Din păcate, maşina de pe a treia bandă, condusă de un tânăr de 23 de ani, care mergea spre Săcele, a lovit-o în plin. Un martor ocular spune că şoferul avea viteză atât de mare, încât a aruncat-o pe fată pe celălalt sens de circulaţie, deşi între cele două sensuri există un scuar.

În urma accidentului rutier, adolescenta a suferit multiple traumatisme şi a fost transportată la Spitalul Judeţean Braşov în stare foarte gravă. Din păcate, fata nu a supravieţuit, decesul fiind anunţat sâmbătă după-amiază.

Familia, colegii şi prietenii tinerei au fost şocaţi la aflarea veştii, iar la locul accidentului au aprins mai multe candele, i-au lăsat mesaje si fotografii la marginea drumului.

Peste o sută de persoane care i-au aflat povestea tragică au semnat o petiţie online prin care cer ca autorităţile să ia masuri împotriva şoferilor care nu le acordă prioritate pietonilor. „Nu mai vrem vieţi pierdute!", scriu oamenii. La Braşov, Ariadna este a patra victimă în acest început de an care îşi pierde viaţa după un accident pe trecerea de pietoni.