MENIU

Are 14 copii și trăiește din ajutor social

 
Are 14 copii si traieste din ajutor social

Intr-o casa ingusta cu patru dormitoare traieste una dintre cele mai prolifice mamici singure din Marea Britanie. Femeia are 14 copii si isi intretine familia din ajutor social.

Joanne Watson, 40 de ani, este parintele a 14 copii cu varste cuprinse intre 22 si 3 ani, care isi duce existenta cu ajutorul banilor pe care ii primeste de la stat.

Dupa ce a fost intens mediatizata si luata pentru copiii blonzi si frumosi ai familiei, Joanne a devenit una dintre cele mai detestate femei din Marea Britanie dupa ce s-a aflat ca fostul ei sot a infaptuit anumite ilegalitati.

Povestea femeii a inceput in urma cu patru ani, cand John Watson a suferit un accident de lucru si a fost nevoit sa renunte la slujba lui. Presiunea de a sustine financiar 14 copii l-a determinat pe barbat sa recurga la masuri extreme, el primind bani din partea statului si avand alte castiguri suplimentare.

John a fost prins si a fost trimis in inchisoare, iar casatoria lui cu mama celor 14 copii s-a incheiat cu un divort dureros.

Citeste continuarea pe Depici

Mai multe articole despre:
copii familie