MENIU

Aquaman, la un pas de dezastru! Ce s-a întâmplat cu celebrul actor. Putea fi tragic

Avionul privat în care se afla vedeta ''Aquaman'', Jason Momoa, a efectuat o aterizare de urgenţă pe un aeroport din Statele Unite de teama izbucnirii unui incendiu la motor, informează joi Press Association.

Actorul a împărtăşit ştirea cu fanii săi de pe Instagram explicând că aeronava decolase din Palm Springs, California cu destinaţia Phoenix, Arizona.

La 30 de minute după ce s-a ridicat în aer ''avionul a vrut să pornească un incendiu'', a povestit în glumă Momoa, motiv pentru care a fost luat decizia aterizării de urgenţă.

Actorul a distribuit o înregistrare video în care poate fi văzută pista şi echipajele de pompieri parcate în apropiere. ''Se pare că o să mergem cu maşina'', a glumit Momoa, în vârstă de 39 de ani.

Incendiul s-a dovedit a fi fost o alarmă falsă, potrivit departamentului local de pompieri 3601 din Palm Springs, care a distribuit pe Instagram o fotografie cu Momoa alături de pompieri.

Actorul s-a îmbarcat împreună cu prietenii săi în alt avion cu destinaţia Arizona şi ulterior a distribuit fotografii cu fratele său şi mama sa.
 

Sursa

Mai multe articole despre:
aterizare avion jason momoa