MENIU

Apple iMac, în variantă nouă și mai accesibilă?

Apple a venit cu display-uri de tip Retina pentru cea mai nouă serie de MacBook Pro-uri și probabil e doar o chestiune de timp până când vor veni cu aceleași specificații pentru MacBook Air și iMac.

Au apărut o serie de zvonuri despre faptul că iMac-urile vor primi și ele un update în viitorul apropiat, iar un raport recent de la MacG sugerează că acest update ar putea avea loc chiar săptămâna viitoare. Ei spun că Apple va face un refresh gamei iMac cu o serie de creșteri de sepcificații.

Nu se știe încă despre ce specificații este vorba, dacă se referă atât la display cât și la configurația internă, însă șansele sunt să discutăm de viteze mai mari ale procesoarelor și eventual o stocare mai rapidă.

Exista de asemenea o speculație cum că Apple va anunța noile iMac-uri în cadrul evenimentului WWDC, însă acestea și-au găsit sfârșitul rapid odată cu terminarea evenimentului, prin faptul că nu s-a menționat nimic despre acestea.

Oricum, informația despre update-ul noilor iMac-uri trebuie tratată ca un simplu zvon, având în vedere că este probabil mai mult o cerere din partea publicului cunoscător, obișnuit cu un refresh de gamă complet de la producător. Vom vedea în săptămânile ce urmează, dacă aceste zvonuri au un sâmbure de adevăr. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
variantă nouă Apple iMac accesibilă