MENIU

Apel disperat al unei tinere mame. Vrea să trăiască pentru cei cinci copii care o aşteaptă acasă

La doar 26 de ani, o mamă a cinci copii, a fost diagnosticată cu leucemie şi are nevoie urgent de sânge. Deşi se află într-o situaţie dramatică, tânăra nu şi-a pierdut speranţa. "Am cinci frumuseţi care mă asteaptă acasă şi pentru ele trebuie să trăiesc". 

Pentru a supravieţui, Laura Ionescu trebuie să facă neaparat un transplant de măduvă. Cei doi fraţi ai tinerei şi-au făcut analizele şi aşteaptă rezultatele, pentru a vedea dacă vreunul dintre ei este compatibil.

Până atunci tânăra are nevoie de sânge pentru că altfel nu poate face şedinţelor de chimioterapie.

Femeia trebuie să meargă, din nou, la Spitalul Regional de Oncologie din Iaşi pentru tratament. Aşteptarea e grea, însăLaura este optimistă.

"Am o săptămână de când sunt acasă, dar miercuri trebuie să mă duc iar la spital pentru tratament. Mi-au spus clar că, pentru a scăpa sigur de boală am nevoie de un transplant de măduvă. Fratele şi sora mea şi-au facut deja analizele, dar înca nu am aflat daca sunt compatibili. Sa dea Dumnezeu sa putem realiza transplantul. Eu cred în minunea asta. Sunt un om foarte credincios, ma rog în fiecare zi sa trec cu bine prin asta. Şi la spital, când ma simţeam rau şi aveam frisoane, ma rugam la Dumnezeu şi îmi reveneam. Ma linisteam. Ştiu ca trebuie sa fiu tare din punct de vedere psihic, pentru ca de acolo pleaca totul. Am momente când clachez, dar îmi revin. Psihologul meu sunt eu, ma încurajez singura ca va trece şi ca voi fi bine. Nu am cum altfel, pentru ca, vedeţi şi voi, am cinci frumuseţi care ma asteapta acâşa şi pentru ele trebuie sa traiesc", a mărturisit Laura.

Sursa 

Mai multe articole despre:
leucemie mamă leucemie mama tripleti