MENIU

Apariţie TERIFIANTĂ în timpul înmormântării. Ce a văzut familia îndoliată

Apariţie TERIFIANTĂ în timpul înmormântării. Ce a văzut familia îndoliată

Înmormântarea unui bărbat din Brazilia a fost întreruptă brutal de o apariţie care a îngrozit familia îndoliată, scrie The Guardian.

Gilberto Araujo, un bărbat de 41 de ani din oraşul Alagoinhas, din Brazilia, a fost nespus de mirat în momentul în care a ajuns acasă după câteva zile de absenţă şi a descoperit că familia se pregăteşte să îl înmormânteze.

"Un prieten mi-a spus că e un sicriu în casă şi că eu sunt în el. Oameni buni, sunt viu, puteţi să mă ciupiţi", a spus Araujo.

Surpriza a fost şi mai mare de partea familiei. Teroare, leşinuri şi, mai apoi, fericire: e ceea ce au simţit membrii familiei care au aflat că tocmai se pregăteau să înmormânteze un necunoscut.

Incidentul a fost descâlcit ulterior. Se pare că un alt localnic din Alagoinhas, care semăna cu Araujo, a fost găsit mort şi dus la morga iraşului. Ulterior, fratele lui Araujo a mers şi a identificat, evident eronat, cadavrul.

Araujo a încercat să îi asigure la telefon pe membrii familiei sale că este în viaţă, dar apelul său a fost considerat drept o farsă crudă.

Mai multe articole despre:
înmormântare groapă