MENIU

Apariţie de senzaţie: Cum şi-a schimbat Elena Udrea look-ul în închisoare

<p>Elena Udrea</p>
<p>Udrea, vizitată &icirc;n &icirc;nchisoare</p>

Mama Elenei Udrea a ajuns la arest în jurul orei 9 şi a stat de vorbă trei ore cu fiica sa. La plecare, nu a dorit să stea de vorbă cu jurnaliştii.

Mult mai deschisă cu presa a fost prietena Elenei Udrea. Ruxandra Dragomir le-a spus jurnaliştilor că a discutat cu fostul ministru al Dezvoltării despre recentele confruntări cu denunţătorii săi.

"Confruntările au fost pur şi simplu demolate. Domnul Gărdean a spus într-adevăr că i-a dat o geantă domnului Nastasia, dar care nu avea destinaţia Elena Udrea, deci probabil geanta s-a oprit la domnul Nastasia. Ştefan Lungu a spus că într-adevăr s-au făcut nişte plăţi, dar de care Elena Udrea nu a ştiut şi nu i-a cerut niciodată să se facă acele plăţi. Ana Maria Topoliceanu nu şi-a susţinut denunţul pe care l-a făcut", a spus Dragomir.

Cât despre mult discutate coafură a Elenei Udrea, Ruxandra Dragomir susţine că prietena sa s-a aranjat singură şi cât se poate de simplu.

"Am văzut-o şi ieri. Mie mi-a plăcut schimbarea de look, nu ştiu ce părere aţi avut voi. Este o enigmă. Cred că numai ea poate să facă lucrul ăsta. Adică, după ce stai trei săptămâni în arest, să ieşi aşa cu un look impecabil, ca o zeiţă eu cred că este mare lucru. Oricum ea are părul puţin ondulat. Şi-a pus puţină spumă în păr şi iată că a reuşit să ne ofere nouă tuturor senzaţia că a venit de la un salon", a mai spus Ruxandra Dragomir.

Mai multe articole despre:
închisoare Elena Udrea mamă