MENIU

Apariţia înfiorătoare surprinsă într-o fotografie pe holul gol al unui spital: "Am auzit paşi"

<p>Apariţie fantomatică pe holul unui spital</p>
<p>Apariţie fantomatică pe holul unui spital</p>

Un angajat al unui spital a reuşit să surprindă, pe un coridor al instituţiei la care lucrează, o fotografie cu o apariţie fantomatică.

Tânărul de 21 de ani este angajat la Leeds General Infirmary şi se pregătea să intre în tură atunci când i-a trimis prietenei sale un mesaj, la care a inclus şi o fotografie surprinsă pe holul gol al spitalului.

Andrew Milburn a surprins în imagine o copilă care pare să poarte o rochie de epocă, totul petrecându-se în aripa Clarendon a spitalului, scrie Daily Mirror. Angajatul spitalului spune că iubita sa i-a cerut o dovadă că se află la muncă, aşa că a făcut o fotografie coridorului aparent gol şi i-a trimis imaginea prin aplicaţia Snapchat.

Abia când a văzut imaginea trimisă iubitei şi-a dat seama tânărul ce a reuşit să surprindă în imagini: "Fără să ştiu, am surprins o figură fantomatică. Am postat imaginea pe Facebook şi a primit zeci de mii de comentarii şi aprecieri. A fost postată şi pe grupuri ale investigatorilor de paranormal, mulţi dintre ei spunând că imaginea e adevărată", mai spune Milburn.

Apariţ" width="460" height="259" layout="responsive">