MENIU

Anunțul surprinzător de la meteorologi - Cum va arăta acest weekend și ce destinație de vacanță ne recomandă: mare sau munte?

Vremea

Vremea se schimbă în acest weekend și vom avea parte de temperaturi ideale pentru această perioadă. Meteorologul Dinu Mărășoiu a prezentat la Realitatea PLUS situația pentru weekendul care urmează.

"Vremea se ameliorează chiar și din punct de vedere termic, temperaturile maxime nu mai depășesc 30-31 de grade, o vreme frumoasă care se menține și zilele următoare, unele înnorari la munte, la nivel izolat câte o ploaie, sâmbătă ceva în extremitatea nordică, ploi, duminică puțin în Moldova, în rest o vreme chiar frumoasă, o încălzire ușoară de la o zi la altă.
 
Nu ne întoarcem la caniculă dar temperaturile se întorc la normal, în ansamblu pentru cele 3 zile, maxime până la 32 de grade. 
 
Pe arii restrânse, ceață dimineață, vor mai fi dimineți răcoroase în nordul și centrul țării, dar temperaturile minime vor fi între 10 și 19 grade, sub 10 grade în depresiuni.
 
Un final de săptămâna favorabil, la mare o să mai crească ușor temperaturile în aer dar nu se ajunge la 30 de grade, apă marii până la 25 de grade, rafale de vânt o să mai fie, mai mult dimineață. Cei care merg la munte, toate diminețile vor fi bune, vor fi nori și trecător câte o ploaie dar în ansamblu o vreme bună și la munte", a declarat meteorologul.
Mai multe articole despre:
dinu marasoiu meteorolog anm vremea temperaturi