MENIU

Anunţ important pentru bucureşteni privind plata taxelor şi impozitelor locale

Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale Sector 3 va prelungi programul de lucru cu publicul în zilele de 28 și 29 martie, între orele 8.30-16.30. Astfel, persoanele interesate să își achite taxele și impozitele locale cu bonificația de 10% o pot face până pe 31 martie.

Impozitele şi taxele locale pot fi plătite la oricare dintre cele trei sedii situate în str. Sf. Vineri nr. 32, str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 3-5 și la punctul de lucru deschis în incinta fostului Liceu Tehnologic Nicolae Teclu, cu intrare din str. Gheorghe Petrașcu.

De asemenea, se poate efectua plata cu cardul a impozitelor și taxelor locale la punctele deschise în Mall Vitan și Auchan Titan, de luni până duminică, în intervalul orar 14.00 – 20.00.

Impozitele și taxele locale pot fi plătite cu cardul bancar și prin intermediul site-ului www.ghiseul.ro. Pentru a putea efectua plăți pe ghișeul.ro este necesară obținerea user-ului și parolei de la oricare dintre cele trei sedii, precum și de la punctele deschise în Mall Vitan și Auchan Titan.

Sursa: amosnews.ro

Mai multe articole despre:
plată taxe şi impozite