MENIU

Anunţ important al ministrului Sănătăţii, după ce 432 de locuri au rămas libere la REZIDENŢIAT

Sesiune extraordinară de rezidenţiat în Cluj-Napoca, la 29 iunie, pentru 432 de locuri şi posturi

Ministrul Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, a aprobat organizarea la 29 iunie, în Cluj-Napoca, a unei sesiuni extraordinare de rezidenţiat, pentru cele 432 de locuri şi posturi rămase libere în urma concursului din 17 noiembrie 2013.

Potrivit reprezentanţilor Ministerului Sănătăţii (MS), pentru sesiunea extraordinară de rezidenţiat au rămas locuri libere în toate domeniile, respectiv medicină, medicină dentară şi farmacie. Înscrierile vor avea loc la sfârşitul lunii mai.

La concursul de rezidenţiat din 17 noiembrie s-au înscris 5.102 absolvenţi, care au concurat pe 3.879 de locuri şi posturi. Concursul s-a desfăşurat descentralizat, în şase centre universitare, respectiv la Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Târgu Mureş, Timişoara şi Craiova, pentru domeniile medicină, medicină dentară şi farmacie, pe baza tematicilor anunţate.

Dintre cei peste 5.100 de candidaţi, 3.857 au optat pentru locurile şi posturile scoase la concurs la medicină, 964 s-au înscris pentru locurile şi posturile de la medicină dentară, iar 281, pentru farmacie.
Informaţii şi detalii suplimentare despre rezidenţiat vor fi publicate pe site-ul Ministerului Sănătăţii (www.ms.ro).

Mai multe articole despre:
rezidenţiat Bănicioiu cluj rezidenţiat