MENIU

Gafă de comunicare. Tarom a anunțat greșit data revenirii în țară a românilor blocați în Africa de Sud

Aeronavă Tarom

Gafă de comunicare a companiei Tarom, în legătură cu revenirea în țară a românilor blocați în Africa de Sud, din cauza restricțiilor impuse ca urmare a extinderii unei noi tulpini a virusului COVID. După ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că aeronava va sosi în România pe 1 Decembrie, la ora 12:00, TAROM a transmis că acest lucru se va întâmpla cu o zi mai devreme. 

 

"În urma analizelor efectuate cu toți factorii implicați în organizarea misiunii de repatriere a românilor și cetățenilor europeni din Africa de Sud, dar și în urma recalculării orarului de zbor, aeronava TAROM va ajunge cu o zi mai devreme față de ora comunicată inițial către Ministerul Transporturilor și Infrastructurii. Astfel, aeronava Boeing 737-700 YR-BGG va ateriza la Otopeni în data de 30 noiembrie 2021, în jurul orei 15:00. 

Directorul general al TAROM își asumă informarea eronată", a transmis compania aeriană de stat.

Cu 2 ora înainte, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, anunțase că aeronavă Tarom care va zbura la Pretoria pentru a-i lua pe românii blocați în Africa de Sud, ca urmare a restricțiilor impuse după apariția noii variante a virusului, va reveni în țară pe 1 decembrie.