MENIU

Anturajul lui Vlad Pascu. Cine sunt Maru, Paco, Moody și Rafa, adolescenții cu care își petrecea timpul beizadeaua care a ucis doi tineri, la 2 Mai

Anturajul lui Vlad Pascu/ Capturi foto&video
Anturajul lui Vlad Pascu/ Capturi foto&video
Anturajul lui Vlad Pascu/ Capturi foto&video
Anturajul lui Vlad Pascu/ Capturi foto&video

Prietenii beizadelei de 19 ani au intrat în vizorul DIICOT. Anturajul lui Vlad Pascu, precum și dealer-ul tânărului care a ucis doi adolescenți după ce s-a urcat drogat la volan au fost călcați de mascați în joi dimineață, într-o operațiune fără precedent. Principalul traficant avea acasă un întreg arsenal cu care și amenința polițiștii. Acesta a spart și spitalul Floreasca în căutare de droguri. Cei patru nu se ascund de ochii lumii și s-au filmat in ipostaze revoltatoare pe care le-au postat pe internet. Potrivit unor surse, aceștia sunt prietenii cu care Vlad Pascu s-a drogat în Vama Veche înainte de tragedie și au fost lăsați liberi de polițiști. 

El este Duma Tudor, poreclit de prieteni „Maru”. Pentru Vlad Pascu, era și prieten apropiat și dealer de substanțe halucinogene.

Principalul traficant de droguri al lui Vlad Pascu amenința chiar și după tragedia din 2 Mai că nu va fi prins de mascați.

"Incetati ba cu astea ca ma prindeti, ca ma bateti, ca e greu, ma, sa moara familia mea. Bam, bam! Direct la stiri apareti, in genunchi. Te-a spart rau de tot, ti le-am vandut io LSD, gen", spune acesta intr-un video postat in mediul online
.

Maceta din videoclip a fost găsită la perchezițiile DIICOT alături de un întreg arsenal de săbii și pistoale.

Maru se lăuda că face rost de droguri în orice fel. S-a filmat în direct cum sparge Spitalul Floreasca să fure oxicodonă, un drog mai periculos decât heroina, și a reușit să scape fără probleme cu mai multe sticle cu perfuzii.


"Daca vreti niste de-astea de perfuzie, va aduce fratele vostru cate de-astea, de perfuzii, vreti. Va rezolva fratele vostru, ati innebunit la cap. Nu mai stiu sa ma intorc. Uitati-va si voi ...

Am trecut direct pe langa paza cu 7 kile (...) de perfuzii de-astea, solutii de perfuzie. Daca aveau oxicodoane, eram miliardar sa moara copilu lu tata", spunea acesta, in postarea de pe TikTok.

Pe rețelele sociale, la fel ca ceilalți prieteni ai lui Pascu, Maru nu se ascundea de ochii lumii. Tânărul s-a filmat chiar și în timp ce era în duba jandarmilor.

În imagini se poate vedea cât de afectat este de ceea ce a consumat, iar mesajul postării este următorul: "Cu dedicatie pentru @jandarmeria_romana_official fara numarr #police #manele #caterinca #viral".

La rândul lui, Maru se aproviziona în mod constant de la doi frați - Constantin Ștefan Ciprian și Constantin Costin Antonio.

Gașca lui Pascu e, însă, mult mai mare.

Rafa, un tânăr de 20 de ani, dar și Paco și Moody, amândoi în vârstă de 18 ani se află în anturajul periculos al tânărului de 19 ani.

În urmă cu 5 ani, Moody a fost chiar pe scena unei emisiuni de talente din România.

Cei trei tineri alături de Maru au fost văzuți împreună cu Vlad la cazarea din 2 Mai, cu doar o noapte înainte de tragedia care a ingrozit intreaga țară.