MENIU

Antonela Obreja: Nu vreau să acuz, dar cred că dacă Rudel beneficia de bună-credință, nu de reavoință, poate era în viață"

Rudel Obreja (decembrie 2022 - FB)

Antonela, văduva marelui boxer Rudel Obreja, a relatat calvarul prin care a trecut soțul ei și tratamentul aproape inuman de care a avut parte de personalul din penitenciare. În exclusivitate la Realitatea Plus, femeia a relatat că are tot mai multe indicii care indică o rea-voință aproape criminală. 

Antonela Obreja a relatat că soțul ei le-a fost recunoscător tuturor celor din presă care au scris, încă de acum un an, că marele campion, condamnat la închisoare în dosarul Gala Bute, nu se preface și chiar are probleme mari de sănătate.

 

"Am început demersurile pentru tratament din 7 aprilie anul trecut, când a fost reîncarcerat și s-a plâns de dureri de spate. I s-a spus că poate e de la pat, de la perne și durează până se obișnuiește.

 

A SLĂBIT 30 DE KILOGRAME ÎN 2 LUNI, MEDICUL ÎI SPUNEA CĂ N-ARE NIMIC

 

" În urma consultațiilor de rutină i s-a spus că este sănătos, dar el acuza acele dureri. I s-a spus că este în regulă și poate să rămână în penitenciar.Abia la Jilava, unde a fost transferat pentru a benefica de regim semideschis, a început calvarul. In 2 luni și jumătate a slăbit vreo 30 de kilograme, la fiecare vizită se plângea că nu mai rezistă, că nu mai suportă durerea, iar medical îi spunea că este in regulă.



În 3 săptămâni s-a dus de 9 ori la doctoral Pădureanu. Nu pot să spun că n-a vrut să-l trateze, dar nu l-a trimis la un specialist, putea să-l vadă că a slăbit, ce-l costa să-l trimită la un spital extern? Abia după 2 luni l-a trimis la Bagdasar, la Neurologie, iar cei de acolo au spus că nu este de competența lor și ne-au trimis la Floreasca, s-a descoperit diagnosticul de cancer în fază 4 cu metastaze, deci nu se mai putea face nimic. Dacă ei l-ar fi trimis din prima fază când acuza dureri, poate nu era așa avansat și mai existau șanse.

Eu bănuiesc foarte mult, dar deocamdată nu spun nimic. În ultimele 3 săptămâni nu mai rezista, îmi spunea că nu mai poate, îi vine să iasă prin gratii de durere. Cu toate acestea, nu l-au ajutat cu nimic, l-au lăsat să sufere. Acest om a suferit groaznic și nu știu dacă a fost doar nepăsare la mijloc. El n-a știut atunci, dar cei de la spital mi-au spus mie << Doamnă, este groaznic, cum au putut să-l țină până în stadiul ăsta, asemenea oameni sunt criminali>>" a afirmat soția fostului mare boxer.


Antonela Obreja a precizat că nu poate lansa acuzații concrete, dar pe măsură ce adună înfomații și le pune cap la cap, i se pare tot mai evident că dacă soțul ei beneficia de bună-credință, nu de rea voință, poate era acum în viață.

Mai multe articole despre:
antonela obreja rudel obreja a murit penitenciar