MENIU

Antena 1 aduce o bombă sexy în locul Flaviei, la Neatza

Flavia Mihăşan, asistenta de la emisiunea "Neatza cu Răzvan şi Dani", de la Antena 1, a intrat în ultimul trimestru de sarcină şi va pleca în concediu prenatal. Galeria Foto.

Antena 1 pregăteşte oricum mai multe schimbări în privinţa matinalului. De la 1 martie, show-ul va mai primi o oră de difuzare, adică în intervalul 08.00-12.00, pentru că "Prietenii de la 11" ies din grilă.

Postul familiei Voiculescu a găsit repede soluţia înlocuirii Flaviei. Frumoasa Ramona Olaru, cea care a fost tot asistentă, dar la "Prietenii de la 11", se va trezi de dimineață și va fi prezentă alături de colegii ei la Neatza.

Cum arată Ramona Olaru, în Galeria Foto.

Altfel, de curând, Florin Ristei, care a prezentat "Prietenii de la 11", alături de Diana Munteanu, a precizat pe Facebook ce va face în continuare.

"Răspund aici, pentru cine e interesat, ca să evităm tot felul de telefoane și întrebări penibile. Din 1 martie, emisiunea ‘Prietenii de la 11’ iese din grila de programe Antena1.

După 2 ani de emisiune, am ales să schimb ceva, de aici și plecarea mea. A fost o experiență foarte mișto, cu o echipă de producție profi, cu o Diana Munteanu așa cum nu o știam și cu care, zic eu, că am facut echipă foarte bună, și un context în care m-am simțit bine, am vorbit ce am vrut și de care sunt mândru.

Pe Diana o puteți urmări, curând, în alte formate ale Antena1, eu, în schimb, iau o pauză de tv și mă concentrez pe ce am de făcut cu FreeStay în perioada asta. Hai că ne maiv vedem 2 săptămâni la ora 11, apoi ne vedem cu drag la concerte, sau online, oricând".

Mai multe articole despre:
ramona olaru la neatza la antena 1