MENIU

ANI lovește în Ministerul Economiei

Cresc salariile din Ministerul Economiei. Cine va beneficia de majorări?

Agenția Națională de Integritate lovește în Ministerul Economiei. Agenţia Naţională de Integritate a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie administrativă de către Anca Mihaela Podrumaru director al Direcţiei Politici Industriale, Competitivitate şi Transport Energie din cadrul Ministerului Economiei.

"Podrumaru Anca -Mihaela a semnat în calitate de director exemplarul 2 al Ordinului Ministrului Economiei din data de 14 aprilie 2017, prin care persoana evaluată a fost desemnată manager proiect în cadrul echipei de implementare a proiectului DaNuBioValNet. De asemenea, persoana evaluată a semnat și aprobat atât în calitate de angajat în proiect, cât și de manager de proiect pontajul pentru activitatea sa în cadrul proiectului DaNuBioValNet, în lunile aprilie, mai și iunie 2017", se arată într-un comunicat de presă al Agenției Naționale de Integritate, informează Mediafax.

Persoana evaluată a fost informată despre declanșarea procedurii de evaluare, ea depunând la dosarul de evaluare un punct de vedere în exercitarea dreptului la apărare.



Mai multe articole despre:
Ministerul Economiei ANI loveste