MENIU

Angelina Jolie, noi acuzații șocante împotriva lui Brad Pitt. Actorul și-ar fi sugrumat unul dintre copii

Angelina Jolie și Brad Pitt / Foto: Profi Media

Angelina Jolie a făcut noi acuzații șocante la adresa lui Brad Pitt. Atenție, urmează informații care vă pot afecta emoțional! Aceasta susține că fostul său soț și-a sugrumat unul dintre copii, iar pe celălalt l-a lovit chiar în timp ce se aflau într-un avion privat în urma unei discuții de cuplu. Mai mult, aceasta spune că divorțul a avut loc imediat după incidentul din avion. 

Potrivit unor documente judiciare, Angelina Jolie face noi acuzații împotriva fostului său soţ, Brad Pitt. Celebra actriță susține că în anul 2016, în timp ce se aflau într-o călătorie privată cu avionul, în urma unei neînțelegeri de cuplu, Brad Pitt și-a agresat copiii, potrivit Le Figaro.

Totul s-a petrecut după ce acesta i-ar fi reproșat Angelinei faptul că este mult prea blândă cu copiii. Situația a degenerat și Brad Pitt a îmbrâncit-o în ușa , după care a turnat bere peste ea și vin peste copii.

Șocant este faptul că în timpul altercației dintre cei doi, unul dintre copii ar fi sărit în apărarea mamei, moment în care Pitt și-a ieșit din fire și l-a strâns de gât, iar pe celălalt l-ar fi lovit.

La câteva zile după această călătorie, Angelina a cerut divorțul lui Brad Pitt. Procesul nu a ajuns însă la final.

Potrivit noilor documente depuse în instanţă, altercaţia a influenţat apoi vânzarea vinăriei, unde cei doi s-au căsătorit şi pentru care acum se luptă. 

Mai multe articole despre:
Angelina Jolie Brad Pitt Brad Pitt violenta