MENIU

Angelina Jolie, de nerecunoscut blondă în noul său film

Angelina Jolie arată o schimbare totală în rolul ei din filmul Come Away. Actrița și-a șăsat pur și simplu fanii cu gura căscată.

Angelina Jolie a putut fi văzută într-un selfie postat de co-starul David Oyelowo.

"Filmul nostru Come Away este acum în producție. Nu mai puteam aștepta să transmit această imagine a lui Alice în țara minunilor cu Peter Pan și voi toți.", a scris David. 

Angelina Jolie are acum un nou iubit francez, despre care nu se cunosc prea multe informații.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani, şi s-au separat în septembrie 2016. În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.
 
La începutul lunii august, Jolie a cerut în instanţă ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul acestui an. În documentele depuse în instanţă se indică faptul că Pitt "nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate "regulat".
Mai multe articole despre:
Angelina Jolie actriţă blondă