MENIU

Angajatorii oferă peste 1.300 de joburi la Timișoara

Angajatorii oferă peste 1.300 de joburi în cadrul târgului de carieră Angajatori de TOP, care se va desfășura pe pe 14-15 martie la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, potrivit hipo.ro.

Cele peste 1350 de pozitii deschise de companiile participante acopera o varietate de domenii de activitate, iar cateva dintre departamentele unde vor fi deschise pozitii sunt: dezvoltare software, inginerie, productie, suport tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori cat si persoane cu experienta, spun organizatorii.

Printre companiile prezente la targ se numara: Alcatel-Lucent, Movidius, Frontier Silicon, Atos IT Solutions and Services, Microsoft, RapidSolution Software, ProCredit Bank, Infobest, Digital Education, Continental, Valeo Lighting Injection, Lasting Software, buw, Accenture, McDonald's Romania, Toluna, EY, Sphinx IT, ACI Worldwide, Brainspotting, Adecco, Autoliv, Yazaki Component Technology, Faist Mekatronic, National Instruments, Plexus, Business Partners.

”Planurile de recrutare pentru prima jumatate a anului sunt foarte ambitioase, totalizand un numar total de circa 200 de noi angajati, avand deja la finele lunii februarie 67 de noi colegi onboarding in companie. Ne dorim o pondere echilibrata din toate cele trei segmente, dat fiind faptul ca pentru fiecare profil piata ne ofera candidati talentati. Cautam juniors ambitiosi, cu mult entuziasm si putere de munca avand un numar de circa 10 pozitii libere pentru tineri absolventi, si un numar de 50 de joburi pentru nivelul entry-level – cu pana in 3 ani experienta. De asemenea ne dorim si specialisti cu peste 4-5 ani experienta in tehnologiile cautate, avand proiecte si planuri de dezvoltare pentru un numar de alte 70 de pozitii deschise pe acest segment. Nu in ultimul rand avem circa 20 de oportunitati deschise pentru seniors, care sa ne reprezinte ca ambasadori de elita in solutiile pe care le oferim partenerilor”, spune Mihaela Plescan, HR Specialist, Atos IT Solutions and Services.

Și Continental Romania face angajări.

”Vor fi recrutari pentru toate tipurile de pozitii atat entry, mid level, senior cat si internship. In luna martie lansam proiectul de practica de vara, pentru care recrutam studenti pentru domeniile: software, testare, electronica, mecanica”, afirma Anica Stoica, HR Manager Continental Automotive Romania, HR Country Coordinator Continental Romania.

Evenimentul este organizat de Catalyst Solutions, companie de consultanta in domeniul resurselor umane. Mai multe detalii aici.