MENIU

Angajații de la Opera Română nu și-au luat banii! Ministerul Culturii anunță DEBLOCAREA situației

Lucian Romașcanu - ministrul Culturii

Statul își bate joc de angajați. În prag de sărbători cei care lucrează la Opera Română nu și-au luat banii, iar răspunsul sfidator al ministrului Culturii i-a revoltat și mai tare pe angajați. Lucian Romașcanu spune că de vină pentru această situație ar fi.. fosta conducere a ministerului.

„Din cauza unor erori tehnice, există instituții din subordinea Ministerului Culturii care au avut dificultăți în efectuarea plății salariilor în ziua de 15 decembrie. Instituția noastră a depus toate eforturile în vederea remedierii acestor probleme, iar în cursul acestei dimineți situația a fost deblocată, ordinele de plată plecând în regim de urgență către instituțiile subordonate. Ministerul Culturii regretă neplăcerile create și îi asigură pe toți angajații instituțiilor din subordine că își vor primi drepturile salariale cel târziu în cursul zilei de vineri, 17.12.2021”, potrivit ministerului.

Ministerul a venit cu unele clarificări joi seara.

„Vă informăm că situația a fost deblocată, iar astăzi au fost alimentate conturile de venituri ale instituțiilor din subordine, cu sumele necesare, aferente salariilor”, a transmis Ministerul Culturii. Angajații își  vor primi salariile vineri.

Mai multe articole despre:
salarii opera angajati