MENIU

Angajata unei case de pariuri din Baia Mare, amenințată cu un cuțit de o persoană mascată! Hotul a furat peste 8.000 de lei din seif

Agresiune - imagine de arhivă

O persoană mascată a intrat într-o casă de pariuri din municipiul Maramureș şi a sustras peste 8.000 de lei, după ce a amenințat-o pe angajată cu un cuțit. Din fericire, fata în vârsta de doar 22 de ani nu a fost rănită. Poliția îl caută acum pe făptaș.

"Astăzi poliţiştii din municipiul Baia Mare au fost sesizaţi prin apel 112 şi ulterior prin plângere de către o tânără de 22 de ani, angajată la o casă de pariuri de pe bulevardul Unirii, despre faptul că o persoană necunoscută şi mascată a pătruns în incinta casei de pariuri şi, sub ameninţarea cu cuţitul, a sustras suma de 8.600 de lei din seiful societăţii. Femeia nu a suferit leziuni fizice," a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

Conform sursei citate, o echipă complexă de investigare efectuează cercetări pentru identificarea autorului faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

Mai multe articole despre:
persoana mascata seif casa pariuri cutit