MENIU

Ane Brun, prima reacție după concertul susținut în premieră la București

Ane Brun

Cântăreaţa şi compozitoarea norvegiană, Ane Brun, a postat, pe pagina sa de Facebook, imediat după încheierea concertului susținut, în premieră, duminică, la București, la Sala Radio, o fotografie în care apare desenată o floare, cu mesajul "thank you", dăruită de un fan. Artista le-a mulțumit, în descrierea atașată fotografiei, fanilor săi români pentru cum au primit-o, afirmând că au fost cel mai bun public pe care și l-ar putea dori un cântăreț.

Timp de aproximativ două ore, Ane Brun și-a încântat auditoriul cu piesele sale cântate în limba engleză, dar și cu două cover-uri, “Big în Japan”, interpretată în original de formația Alphaville și “Hallo”, cântată de Beyonce. În cadrul reportoriului , s-a numărat și o piesă cântată în limba norvegiană.

Ane Brun a oferit un spectacol inedit, fiind acompaniată doar de instrumentele sale (chitările și orga), pe care le schimba la fiecare melodie, și având pe scenă un decor simplu, o pânză imensă și frajurată, albă, pe care erau proiectate, în funcție de melodie, diferite imagini, care aminteau de videoclipurile sale și trei standuri cu becuri care se aprindeau pe ritmurile muzicii acustice.

Fire glumeață, dar în același timp timidă și înfățișând un permanent zâmbet, artista le-a mulțumit fanilor săi români, în repetate rânduri, între piesele cântate, pentru căldura cu care au primit-o.

 

Ane Brun, în premieră la București. Filmuleţul inedit postat pe Facebook pentru fanii din România

 
 
 

Ane Brun, mesaj pentru fanii săi români, înainte de susținerea primului concert în România

 
 

 

 
 
 
 
 
 

Mai multe articole despre:
concert sala radio Ane Brun