MENIU

Ane Brun, mesaj pentru fanii săi români, înainte de susținerea primului concert în România

Cântăreaţa şi compozitoarea norvegiană, Ane Brun, care urmează să susţină primul concert, în România, la Sala Radio din Bucureşti, pe 10 mai, de la ora 20.00, a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, o înregistrare video în care le transmite un mesaj românilor, adresându-le câteva cuvinte și în limba română.

 

Născută pe 10 martie 1976, în Molde, Norvegia, Ane Brun este o compozitoare, chiataristă şi solistă cunoscută la nivel internaţional. Din 2003, artista a înregistrat opt materiale discografice, potrivit twinarts.ro.

Ane Brun e de 10 ani în topurile din Scandinavia și este una din cele mai remarcabile compozitoare și muziciene, cu 3 prestigioase trofee Spellemannprisen – echivalentul norvegian al premiilor Grammy. Urcă pe scene celebre și e invitată în turneu de Peter Gabriel, alături de care cântă în duet. Anul trecut, piesa ei solo “Don’t leave” s-a auzit în cea mai celebră pauză de reclame, în timpul Super Bowl-ului, pe coloana sonoră a unui spot al Asociației Americane pentru Lupta împotriva Cancerului. Ane compune mereu pentru chitara și pianul, iar când nu este în turneu artista se ocupă de propria ei casa de discuri Baloon Ranger.

Ane Brun, de mult timp așteptată de public, va concerta în premieră în România într-un concert solo însoțit de visuals, cu un playlist eclectic în care putea aparea cover-uri neașteptate după Bjork, Alphaville, Cindy Lauper sau PJ Harvey – artiști atât de diferiți încât ne îndoim că au fost vreodată laolaltă într-o singură propoziție.

PROGRAM
Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto! Înregistrarea audio/video este interzisă pe toată durata concertului!

BILETE

Biletele pentru acest eveniment costă 95, 135, 175 de lei în funcţie de categorie şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim (magazinele Germanos, Orange Shop, Vodafone, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) şi online pe www.eventim.ro