MENIU

Android KitKat 4.4.4, o nouă variantă Android pentru dispozitivele Nexus

Posesorii de tablete şi telefoane Nexus au devenit zilele trecute posesorii primelor dispozitive cu Android KitKat 4.4.4.

Cu câteva zile înainte de Google I/O, evenimentul anual în cadrul căruia sunt lansate noi versiuni de Android şi dispozitive Nexus, gigantul din Mountain View a lansat noul KitKat 4.4.4. Una dintre variantele de Android care sună cel mai bine, poate fi instalată deja pe Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 şi Nexus 10.

În nouă din zece cazuri, noile versiuni de Android încorporează funcţii interesante, aplicaţii preinstalate noi şi elemente de interfaţă creative. Nu este însă cazul aici. Android 4.4.4 KitKat, o versiune cu numărul de cod KTU84P, cuprinde exclusiv soluţii, care nu mai puteau întârzia, pentru remedierea unor găuri de securitate.

În teorie, dacă aveţi unul dintre aparatele enumerate mai sus, libere de reţea sau de la vreun operator de telefonie, noul update de firmware ar trebui să fie disponibil pentru instalare OTA – Over The Air. Dacă nu a apărut încă în meniul de configurare al telefonului sau tabletei voastre, există în permanenţă şi metoda clasică de actualizare, prin intermediul PC-ului. Cei care optează pentru această soluţie sau care, pur şi simplu, au făcut prea multe experimente la nivel software încât vor să revină la setările din fabrică, pot face download la fişierele de instalare direct de pe serverele Google. Citeste mai mult pe playtech.ro.