MENIU

Andrei Roșu, mărturii cutremurătoare: "Am avut ore întregi cu halucinaţii."

Cum arată experienţa unui ultramaraton, dacă el are loc la minus 20-30 de grade? Sportivul român, Andrei Roşu a povestit ce a simţit şi cum a reuşit să ajungă la finalul cursei. Înaintea ultramaratonului Andrei Roşu a explicat care erau condiţiile de la Cercul Polar. "Prognoza meteo arată decent: între -20 şi -30 de grade, cu vânt..", spune Andrei Roșu.

Andrei Roșu a trecut prin cele mai grele momente din viața lui, în timpul celui mai greu maraton de pe planetă. Românul a participat la ultramaratonul de la Cercul Polar. Odată începută competiţia, Andrei Roşu povestește că, au fost ore bune de chin, de halucinaţii, momente în care a luptat cu propria persoană. 

sursa foto: showbizreport.ro

"Am terminat ieri cu bine - toţi 3!! - cea mai grea cursa pe care o putea concepe cineva de pe acesta planetă. Ne aşteptam să fie grea, dar nu o lupta pentru supravieţuire. Până când revenim cu povestea cursei, să va spun rapid că refacere decurge bine pentru toţi 3 (avem degetaturi la degete şi pe faţă, dar nu grave). În premieră - câştigătorul nu este din UK (ci Tibi al nostru :)), că eu şi Vlad Tănase am închis podiumul (locul 3) şi că, o nouă premieră la această competiţie, eu şi Vlad suntem primul tandem care termină cursa. Şi încă ceva: nu ne-am recunoscut între noi când ne-am dat jos cagulele: barba mea a albit pe jumătate, iar chipurile noastre erau umflate ca...

Vezi mai multe pe showbizreport.ro