MENIU

Andreea Raicu – Cat de sexy te poti imbraca in haine din piele ecologica

Magazinul shop.andreearaicu.ro are o multime de articole noi din piele si imitatie de piele pe care merita sa le vedeti.

Toate ofertele shop.andreearaicu.ro pot fi gasite AICI.

Noile oferte de pe shop.andreearaicu.ro includ si cateva articole din piele si imitatie de piele, la preturi excelente si care arata foarte sexy. Am selectat si noi 5 dintre acestea si vi le prezentam, mai jos:

Shop Andreea Raicu – Fusta clos din piele

O fusta clos din piele ecologica poate reprezenta piesa cheie dintr-un outfit elegant, dar si dintr-unul sport sic. Fusta are un croi care subliniaza talia si o face mai subtire. Pretul fustei poate fi gasit AICI.

Shop Andreea Raicu – Rochie conica din piele

Daca iti doresti sa afisezi o imagine de femeie puternica, rochia conica din piele este cu siguranta alegerea potrivita pentru tine. Cu toate astea, rochia pastreaza si o imagine plina de senzualitate, este o rochie mulata dar care poate fi purtata nu doar seara ci si intr-o tinuta eleganta de zi. Pretul ei poate fi gasit AICI.

Shop Andreea Raicu – Tricou din piele

Poti purta acest tricou din piele ecologica alaturi de o fusta mini din piele pentru a obtine un compleu modern, cool si seducator, dar il poti integra foarte usor si intr-o tinuta de zi cu blugi si botine. Pretul tricoului poate fi gasit AICI.

Shop Andreea Raicu – Pantaloni din piele

O pereche de pantaloni scurti din piele nu trebuie sa lipseasca din garderoba oricarei femei care se respecta. Acestia pot fi purtati la o iesire cu prietenii sau intr-o tinuta casual cu un tricou simplu sau o bluza supradimensionata. Uite cat costa o asemenea pereche de pantaloni din piele la URMATORUL LINK.

Shop Andreea Raicu – Fusta conica

Incheiem cu o fusta conica din piele ecologica, o reinterpretare a clasicei fuste creion. Aceasta se asaza perfect pe linia corpului gratie materialului usor elastic. Oferta completa cu toate dimensiunile disponibile o gasesti AICI.

Mai multe articole despre:
null