MENIU

Andreea Marin nu s-a dus la înmormântarea Stelei Popescu. Care a fost motivul?

<p>Andreea Marin</p>

Stela Popescu a fost condusă ieri pe ultimul drum de mii de oameni. La înmormântare au fost prezenți colegi de breaslă, personaje din showbiz-ul românesc, dar și fani. Printre absenți a fost și Andreea Marin, cea care a fost alături de marea actriță Stela Popescu la ultimul eveniment.

Motivul pentru care Andreea Marin a absentat a fost că era plecată din țară. 

Fosta zână a publicat, pe contul ei de Instagram, o fotografie cu peisajul superb de care are parte în vacanţă. În același timp, Andreea a luat cu ea și cel mai nou membru al familiei sale, un pui de ciobănesc german. 

Andreea Marin a fost atacată de Oana Zăvoranu, care a acuzat-o că a fost lângă Stela Popescu la ultima apariţie publică a actriţei şi că nu a luat nicio măsură când a văzut starea în care se afla actriţa. Ea s-a apărat și se consideră nevinovată.  „Nu a fost nimeni indiferent. Dimpotrivă. Doar că nu suntem doctori... A râs, a avut energie, momentul de pe scenă a fost cel care ne-a întristat, dar nu ne-am putut gândi atât de departe... o vedeam nemuritoare... aşa cum l-am văzut şi pe tatăl meu...”, a răspuns Andreea Marin criticilor.

Mai multe articole despre:
înmormântare Andreea Marin Stela Popescu