MENIU

Andreea Bălan se mărită. Când are loc nunta

Andreea Balan trăieşte de câteva luni cea mai frumoasă poveste de dragoste. Vedeta se iubeşte cu actorul George Burcea, care a reuşit să o facă din nou fericită, după despărţirea de Keo, dar şi de americanul Michael.

Artista isi doreste foarte mult sa isi intemeieze o familie, iar George pare sa fie pana la urma cel care o va conduce la altar pe Andreea. Cei doi s-au logodit de cateva luni, iar la anul vor sa faca nunta. Mai mult, Andreea Balan isi doreste sa ramana cat mai repede insarcinata.

“Andreea a primit inelul de logodna de la George acum cateva luni. Il poarta pe inelar, alaturi de verigheta din aur pe care o are de la mama ei. In iunie e ziua ei si discutau sa faca o logodna, un eveniment discret, ei sunt discreti. Pe langa asta, si-au propus ca in acest an sa devina parinti, Andreea vrea sa ramana insarcinata, simte ca e momentul si ca George e barbatul pe care si l-a dorit, un sot perfect si un tata bun pentru copil. Amandoi au decis sa faca un copil, ea le-a spus si parintilor ei ce decizie a luat. Nunta nu se grabesc sa o faca”, sustin apropiatii interpretei.

Sursa: ele.ro.

Mai multe articole despre:
căsătorie Andreea Bălan George Burcea