MENIU

Andra, prima reacție la imnul „CITIT” de pe Arena Națională. Cântăreața explică totul VIDEO

Andra a recunoacut că a CITIT versurile imnului României. Foto/Captură video

Cântăreața Andra Măruță a intonat imnul României pe Arena Națională, înaintea meciului de fotbal România-Elveția. Vedeta a părut că citește versurile tot timpul intonării, iar acum recunoaște totul: „Nu mai există o altă dublă ca la videoclip, nu poți să îți permiți să faci vreo greșeală pentru că este imnul României!”, a declarat Andra.

Au existat destule comentarii în mediul online, mulți dintre internauți reproșându-i artistei că „a citit” versurile imnului pe care ar fi trebuit să le știe pe de rost.

Într-o postare pe rețelele sociale, Andra a explicat de ce a recurs la această metodă de a avea în față versurile imnului național.

„Acum aș vrea să le transmit un mesaj, de ce a fost prompterul. Era o plachetă, care acolo cred că e mereu. Am văzut-o la toți artiștii care au cântat.

În situațiile respective, când cânți un imn alături de 50.000 de oameni, nu te poți risca. E un eveniment atât de important și cu atât de mult lume încât nu ai cum să repeți.

Nu mai există o altă dublă ca la videoclip, nu poți să îți permiți să faci vreo greșeală pentru că este imnul României. Este ceva la care nu ai cum să greșești, iar presiunea momentului și faptul că trebuie să cânți un cântec atât de important pentru întreaga țara, nu te poți risca să greșești.

Știu toate strofele, cele patru care se cântă. Le-am cântat de atâtea ori și îl știu atât de bine, dar, cu toate astea, nu te poți risca să faci măcar o greșeală.

E mult prea important momentul, cântecul în sine, încât să faci vreo greșeală din cauza emoțiilor. Suntem oameni, avem emoții, trăiri. Fără astea nu putem să transmitem.

E atât de onorant pentru un artist să urce pe scenă și să cânte o țară întreagă cu el încât nu îți poți permite ca artist profesionist să faci vreo greșeală. Eu mă bucur că a ajuns emoția mea din suflet la voi prin această interpretare” - Andra Măruță, pe rețelele sociale.

Momentul în care Andra cântă imnul național înainte de meciul România vs Elveția