MENIU

Anchetă la Poliția Giurgiu, după ce un ofițer a depus "cerere de porc"

Porc

Caz hilar, devenit și viral, în Poliția Română, după ce un ofițer din Giurgiu a depus o cerere către superiori, prin care solicită să i se repartizeze un porc de 160 de kilograme pentru Crăciun. Totul a pornit de la o glumă făcută de un coleg al polițistului, pe care bărbatul a crezut-o. Numai că lucrurile au devenit cât se poate de serioase. 

Solicitarea este cu atât mai hilară cu cât autorul, dacă ar fi avut curiozitatea să verifice temeiul legal în baza căruia putea solicita o anumită cantitate de carne de porc, ar fi constatat că este vorba de OG 114/2018, cunoscuta drept ”Ordonanța lăcomiei”, din vremea lui Liviu Dragnea, care impunea taxe pentru bănci și companiile din energie.

Păcălit de colegi de-ai săi, polițistul de la Giurgiu le-a cerut superiorilor să ia în calcul vechimea sa de 4 ani și să-i repartizeze un porc de 160 de kilograme. 

În urma viralizării subiectului și a valului de ironii, Poliția Giurgiu a declanșat o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor și a măsurilor care se impun.