MENIU

Anchetă internă la Spitalul Județean Buzău, după ce un bebeluș a murit subit în burta mamei sale

Sursa foto: Pixabay

O familie din Buzău trece prin momente cumplite, după ce pruncul a decedat subit în burta mamei sale. A fost demarată o anchetă internă ân spital.

O tânără de 18 ani care se pregătea pentru nașterea primului ei copil, sub supravegherea medicilor, a primit cea mai tristă veste: pruncul a decedat.

Necropsia urmează să stabilească exact cauza morții și a fost declanșată o anchetă internă în spital.

Părinții tinerei însă au depus deja o plângere împotrivă medicilor. În plus, vor să o ajute pe fata lor, prin consiliere psihologică, să depășească dureroasa pierdere a bebelușului.

Tânără de 18 ani este din localitatea Pogonele și a fost internată, marți, în maternitatea din Buzău. Rudele susțin că sarcina a fost monitorizată de un medic ginecolog care anunțase că bebelușul vă veni pe lume în septembrie.

Marți, tânăra a intrat în travaliu, iar părinții ei, emoționați, au chemat ambulanța. Femeia a fost preluată de medici și internată. Joi dimineață, a venit vestea groaznică.

,,De când am adus-o cu salvarea aici a consultat-o la primire și a zis că va naște. Fata mi-a spus că o doare mijlocul, că o doare burta și îi spuneau asistentele ‘Stai în pat liniștită”, a precizat mama gravidei.

Tânăra a fost internată și monitorizată, pregătită pentru naștere, dar nu se știe exact ce s-a întâmplat. Pruncul nu a mai avut puls și mamei i s-a făcut o cezariană de urgență.

Rudele tinerei nu înțeleg cum de a fost posibil ca fata să piardă copilul, deși se afla în grija unor specialiști.

Mai multe articole despre:
ancheta spital buzau femeie insarcinata bebelus deces