MENIU

Anchetă în Maramureș după ce doi bătrâni au rămas fără banii de zile negre - Hoții au furat 40.000 de lei

Anchetă în Maramureș după ce doi bătrâni au rămas fără banii de zile negre - 40.000 de lei

Doi bătrâni din Maramureș au fost lăsați fără banii strânși pentru zile negre după ce hoții le-au călcat casa în timp ce munceau pământul.

Doi bătrâni din Maramureș au rămas fără 40.000 de lei după ce hoții le-au spart locuința. Poliția a început o anchetă amplă pentru prinderea hoților. Furtul a avut loc în timp ce cei doi au lucrat, potrivit realitateademaramures.net

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Suciu de Sus au fost sesizați prin apel 112 despre faptul că pe raza satului Copalnic Deal a avut loc un furt din locuință. 

La fața locului,  polițiștii au identificat apelanta, o femeie de 79 ani din Copalnic Deal, care a relatat faptul că, în timp ce a plecat de la domiciliu împreună cu soțul ei, în jurul orei 08.30, la un teren situat la o distanță de aproximativ 150 m de locuință, persoane necunoscute au pătruns în imobil de unde au sustras o sumă importantă de bani, respectiv 40.000 lei. 

Cercetarea la fața locului a fost efectuată de o echipă complexă, alaturi de care a participat și un cuplu chinotehnic, format dintr-un conductor câine și un câine de urmă. 

În continuare, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.
Politistii cerceteaza furtul unei sume de 40.000 de lei din locuinta unor oameni in varsta din satul Copalnic Deal, a informat, duminica seara, purtatorul de cuvant al IPJ Maramures, Anca Pop.

Mai multe articole despre:
furt maramures batrani jaf politie